Over Ons

Welkom bij NewUni.nl, het digitale platform waar nieuwsgierige geesten samenkomen om uitdagende vragen te verkennen en te beantwoorden.

NewUni.nl werd opgericht door twee jeugdvrienden, Peter en Eva, die elkaar hebben ontmoet tijdens hun studietijd aan de Universiteit van Amsterdam. Hoewel hun academische achtergronden uiteenliepen – Peter met een focus op Psychologie en Eva die zich verdiepte in Antropologie – ontdekten ze al snel een gemeenschappelijke passie voor het zoeken naar antwoorden op complexe vraagstukken.

Samen hebben ze besloten om NewUni.nl te lanceren, een plek waar kennis en inzicht samenkomen om dieper te graven en antwoorden te vinden op de meest intrigerende vragen van onze tijd. Bij NewUni.nl geloven we dat de combinatie van diverse academische disciplines en perspectieven de sleutel is tot een rijker en breder begrip van de wereld om ons heen.

We nodigen je uit om met ons mee te gaan op deze reis van ontdekking en begrip. Heb je een moeilijke vraag? Peter, met zijn inzichten in de menselijke psyche, en Eva, met haar expertise in culturele dynamieken, staan klaar om je te helpen.